Info

Wie ben ik? Waarover gaat deze Blog? Hoe kan jij mij contacteren? Waarom ben ik deze blog begonnen? Wat kan je verwachten van deze blog?

Blog

Ik heb deze blog gemaakt eigenlijk om 2 redenen. Ten eerste wil ik graag mijn liefde voor mode, beauty, style, life… Alles waarvan ik hou, met mensen delen. Misschien kan ik hierdoor met mensen in contact komen die dezelfde interesses hebben dan ik. Ik kan door deze blog te maken dagelijks bezig zijn met dingen die ik graag doe. De tweede reden, ik schrijf graag en schrijven helpt al mijn gevoelens een plaats te geven. Door deze reden ben ik op de naam gekomen.

De naam

Ik heb de naam van deze blog Written Off gekozen omdat (zoals ik hierboven al zei) schrijf ik om mijn gevoelens een plaats te geven. Dat hoop ik dus ook te doen met deze blog. Dat deze blog voor mij (en misschien voor andere) een leuk vluchtplek kan zijn. Op de blog wil ik mij graag concentreren op de leuke dingen in mijn leven, de dingen die mij gelukkige maken en interesseren.

Waarover gaat deze Blog? en Wat kan je verwachten van deze blog?

Written off gaat over verschillende dingen die voor mij een speciaal plekje hebben in mijn leven. De dingen die ik graag doe, waar ik het meeste van mijn vrije tijd aan besteed. Vooral de thema’s Fashion, Beauty, Life en style gaan aanbod komen. Make-up, trends, leuke recepten, must have producten, …

Contact

Wil je graag contact opnemen met mij?

Je kan altijd terecht op mijn e-mail:  writtenoff.blog@gmail.com

Je mag ook altijd een reactie achterlaten.

Ik sta ook altijd open voor tips.

 

Advertenties